Във Великобритания жена се опита да зареди електрическата си кола

...
Във Великобритания жена се опита да зареди електрическата си кола
Коментари Харесай

Британка се опита да зареди Tesla с бензин. Мъск я защити ВИДЕО

Във Англия жена се опита да зареди електрическата си кола Tesla Model Y с бензин. Много консуматори се пошегуваха с дамата, само че Илон Мъск се застъпи за нея.  

Инцидентът е с 22-годишната Даниел Райт, която е снимана от различен водач, съобщи сайтът Motor1. Жената спряла на бензиностанция и се пробвала да зареди електрическата си кола с бензин. Авторът на видеото й се подигра.

Първоначално Даниел се пробва да откри капачката на резервоара за бензин, само че всички опити са несполучливи. Тя спря едвам откакто други водачи й споделиха, че е електрическа кола.

. see what you did to people????????

— حسن سجواني???????? Hassan Sajwani (@HSajwanization)

Много консуматори започнаха да се майтапят с дамата. Някои от мненията бяха много груби.

Изпълнителният шеф на Telsa Илон Мъск реагира на тази обстановка. Той съобщи, че това се случва понякога, защото някои привички мъчно се не помнят.

След известно време Даниел в изявление за Daily Star описа своята версия на събитията. Жената удостовери, че в действителност се е пробвала да зареди електрическия автомобил с бензин, само че аргументите за това са няколко.

Според Даниел тя неотдавна си купила своя Tesla Model Y. Освен това този ден дамата била изтощена след работен ден и желала да си купи закуски от бензиностанцията. Тогава тя изцяло не запомнила, че електрическите коли не се нуждаят от бензин.

Жената акцентира, че е смутена от някои от мненията под видеото. Тя счита, че Илон Мъск е постъпил благородно, като я е защитил в интернет.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР