Във Великобритания Агенцията за регулация на лекарствата и здравните продукти

...
Във Великобритания Агенцията за регулация на лекарствата и здравните продукти
Коментари Харесай

Британският регулатор: Доказателства за съсиреци заради „АстраЗенека“ няма

Във Англия Агенцията за регулация на медикаментите и здравните артикули съобщи, че няма доказателства, че имунизацията на предизвиква кръвни съсиреци, предава БНР. Изрично бе посочено, че от общо имунизираните в страната 24 милиона души, 17 милиона са в с имунизацията на „ АстраЗенека “.
Хората умерено могат да не престават да се имунизират с продукта на „ АстраЗенека “, оповестиха от регулаторния орган.
Това става откакто редица страни от Европейски Съюз прекратиха краткотрайно потреблението на имунизацията.
 Борисов: Много ми е прелестно, че за COVID-19 ни съпоставят със Съединени американски щати, Германия и Израел Борисов: Много ми е прелестно, че за COVID-19 ни съпоставят със Съединени американски щати, Германия и Израел
Много ми е прелестно, че нашите съперници ни съпоставят със Съединени американски щати, Германия и Израел за обстановката с ковид. Не си припомням по кое време като до...
По-рано от също оповестиха, че няма основателни причина да се спре имунизирането с „ АстраЗенека “.
Доктор Фил Брайън от Агенцията за регулация на медикаментите и здравните артикули съобщи за Би Би Си, че се прави прецизен обзор, само че като се има поради честотата на естествено появяване на кръвни съсиреци и огромния брой управлявани ваксини, данните не допускат, че имунизацията е причина за съсиреците.
От „ АстраЗенека “ показаха, че не са открити доказателства за нараснал риск от белодробна емболия, дълбока венозна тромбоза или тромбоцитопения, в която и да е възрастова група.
Би Би Си отбелязва, че от през вчерашния ден Ирландия и Нидерландия, сходно на България, Дания, Норвегия и Исландия краткотрайно са престанали да употребяват имунизацията като предохранителна мярка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР