Във вечерта на смъртта на Николай Димов действията на Анита

...
Във вечерта на смъртта на Николай Димов действията на Анита
Коментари Харесай

Анита Мейзер: Излъгах, че съм убила

Във вечерта на гибелта на Николай Димов дейностите на Анита Мейзер били подбудени от боязън. Tова сподели самата тя в изявление пред Антон Хекимян по Би Ти Ви и добави, че този боязън е бил от Милена - сестрата на Николай. Това е и повода три часа да не потърси Спешна помощ - поради връзките на Милена в полицията. Ако случката се е била разиграла в Съединени американски щати, нямало и минута да се колебае.

„ Милена и фамилията му мислят, че съм го умъртвила и това е обикновено. Не съм решила да излъжа, излъгах, тъй като знаех сестра му какво ще ми аргументи. Знаех връзките й и на какво е способна. Три часа нямаше по какъв начин да се обадя на полицията, опасявах се от тази жена, тя е доста отмъстителна”, споделя Мейзер, която излежава присъдата си в Сливенския затвор.

Година след нелепата гибел на брачна половинка й Николай тя уточни, че го сънува и че го чака с положително на ония свят.

За съдбовната вечер тя съобщи, че се упреква, че не си е употребила акъла и не му е отказала да го връзва. „ Той каквото ме накара, аз го направих. Не съм мислела, че ще се стигне до тук”, съобщи тя без да влиза в детайлности, тъй като по думите й има още две каузи.

Връзването със „ свински опашки” тя дефинира като волност на Николай, тъй като бил мъжага и желал да покаже силата си. „ Ники беше по-различен, като отидем на зала в Лас Вегас, той обичаше да нервира първенците по културизъм и демонстративно вдигаше по-големи тежести пред тях”.

Двамата не са говорили дали това връзване е рисково.

„ Задуши се пред мен. Мъчих се да ги отрежа, с веро да ги махна, тичах в кухнята. Всяка вечер мисля за това. Това се случва в оня ден, прибират ме в ареста и от ареста съм в пандиза. Нито можех да го преживея, нито да схвана, че е истина, не можах да го оплача”, прибавя тя.

Признала се за отговорна поради престоя й в ареста, а прокурорката й дала обещание късмет за условна присъда. „ Пет месеца откачих в ареста и когато трябваше да се реши процедурата, прокурорката сподели, че в случай че се призная имам шансове да получа условна присъда. Когато чух три години затвор, колабирах в ръцете на охраната”, сподели тя.

Не знам дали ще изляза жива и здрава, желая да си отида от тоя свят ненабедена за ликвидиране, сподели още тя.

Мейзер съобщи, че се е признала за отговорна, поради вярата за независимост. „ Бях на антидепресанти, откачих, щях да се самоубивам. Намериха ми хапчетата, които събирах - нали би трябвало да имаш задоволително. Искаше ми са приключа”, споделя тя.

Категорично тя отхвърля да е предложила рушвет на служител на реда и декларира, че е набедена.

„ Аз съм от зебилните българи и благодаря на Иво Христов, той ми оказа помощ доста на мен. Аз съм най-дебилната жена в България. До преди два дни не бях погледнала един документ обвързван с делото ми, не съм си чела и показанията. В претекстовете на съдията видях обиди, неточности, погрешни неща и се надявам идващите съдии да ги открият и името ми да се изчисти”, разяснява тя.

За връзката си с Николай Антиа сподели, че е била шантава и добавя, че не е отговорна за случилото се в онази вечер. „ Където и да вървим, нищо обикновено не правихме. Той постоянно споделяше „ такава пума като тебе няма къде да намеря”.

Бяхме атрактивна двойка – той с мускулите си, аз с моите силикони. Ники се поддържаше със стероиди, анаболи, хранителни добавки. В Америка година не работи и наблягахме по какъв начин той да наддава и да се яви на „ Мистър Олимпия”.

За новата мис България Мейзер уточни, че я е съжалила. „ Тя не е почнала живота си и към този момент я забиват надолу”, сподели тя. " Липсва ми човешкото, естествения ми живот, градих го цялостен живот. А най-много това, че аз и Ники можехме да бъдем пенсионери с бастуни на плажа. Вече фантазии нямам ", показа още Мейзер.
тагове Мейзер
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР