Във вашите сънища понякога могат да се появят образите на

...
Във вашите сънища понякога могат да се появят образите на
Коментари Харесай

Какво означава да сънуваш починали близки?

Във вашите сънища от време на време могат да се появят облиците на умряли близки. За мнозина, такива сънища носят разтуха, защото дават опцията още веднъж да се свържете с обичани хора, които към този момент не са измежду нас.

Има случаи, когато хората изпитват боязън от сънищата с умряли близки, вярвайки, че те носят неприятни предзнаменования. Някои даже считат, че това е предизвестие от отвъдното, че и техният край е близо, което може да докара до тревога и боязън.

Популярното поверие е, че умрелите се пробват да открият контакт с нас посредством сънищата, в които се появяват. Ето за какво, в случай че сънувате умрял непосредствен, не трябва да се притеснявате.

Смята се, че те се явяват в съня ви, с цел да ви предложат поддръжка и да ви укрепят вярата в личните ви качества. Ако умрелият ви непосредствен се пробва да ви съобщи обръщение в съня, то нормално е обвързвано с бъдещи събития и може да ви помогне да избегнете някои компликации.

Ако в съня ви умрелият се появи по метод, който ви плаши, това може да е отражение на вашите лични страхове от гибелта, които сънят ви оказва помощ да преодолеете.

Когато в съня си виждате близки, от които бягате, това може да значи, че изпитвате страдание, че не сте им отделяли задоволително внимание, до момента в който са били живи, и това продължава да ви тормози. В такива случаи, може да се почувствате по-добре, в случай че запалите свещ за душата на умрелия.

Ако в съня си виждате непосредствен, който прави нещо, което не е правил приживе, това може да бъде предизвестие, че би трябвало да преосмислите своите проекти, с цел да избегнете крах.

Сънищата, в които умрелите ви близки честват, могат да бъдат интерпретирани като знак за иден триумф, който ще постигнете с помощта на основите, които те са заложили.

Ако в съня ви околните ви са смутени или се карат, това може да алармира за идни компликации, които са резултат от вашето нехайство.

Когато сънувате умрелите си близки по-млади, в сравнение с са били в последните години от живота си, това се смята за доста удобен знак, предвещаващ огромен триумф, съгласно интерпретациите на Съновник.бг.

Източник:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР