Във Варна ще наградят победителите в конкурс Зелени приказки“Всички участници,

...
Във Варна ще наградят победителите в конкурс Зелени приказки“Всички участници,
Коментари Харесай

Във Варна ще наградят победителите в конкурса „Зелени приказки“ | Отличените приказки ще бъдат публикувани на автобусни спирки в центъра на града

Във Варна ще наградят спечелилите в конкурс „ Зелени приказки “Всички участници, другари, родители и съидейници на „ Варна Лит “ са поканени на 30 май в 17.30 часа в двора на Археологическия музей във Варна.

Литературният конкурс за възпитаници от 1. до 7. клас на тематика „ Зелени приказки “, проведен от Международен книжовен фестивал „ Варна Лит “ завърши на 10 май в 24.00 часа. В него взеха присъединяване 226 участници от 26 варненски учебни заведения. Има създатели от 11 града на страната, с изключение на от Варна.

" Ще обявим спечелилите, ще раздадем награди, ще се насладим на фокуси с изненади и ще се почерпим! Професионалното ни и детско жури ще разгласят петимата спечелили. ", споделят уредниците.

Отличените приказки ще бъдат оповестени на автобусни спирки в централната част на Варна през идния летен сезон.

Училищата, от които има взели участие създатели, при започване на идната образователна година ще получат кошчета за разделно събиране на боклуци.

Конкурсът се реализира в границите на план „ Зелени приказки “, който се осъществя с помощта на най-голямата обществено виновна самодейност на Лидл България „ Ти и Lidl за нашето на следващия ден “, в партньорство с Фондация „ Работилница за цивилен начинания ” и Български дарителски конгрес.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР