Във Варна сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ не е възможна

...
Във Варна сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБ не е възможна
Коментари Харесай

Стела Николова: Във Варна сглобка между управляващите партии не е възможна заради силния антагонизъм

Във Варна сглобка сред ПП-ДБ и ГЕРБ не е допустима поради мощния конфронтация сред двете обединения на локално равнище. Това разяснява в изявление за Дарик Варна депутатът от ПП-ДБ Стела Николова.

„ Ако политическите сътрудници на ПП-ДБ в локалния парламент обслужват частните си ползи, аз и моите сътрудници в общинския съвет ще се превърнем в тяхна съпротива “, сподели Николова, която чака новият общински съвет да анулира продажбата на терена от 9 дка в регион „ Младост ”.

Решението за договорката бе гласувано от предходния локален парламент. Срещу него бяха подени 16 тъжби, които съдът отхвърли.

Стела Николова е на мнение, че изменението на Общия организационен проект на Варна, който се приготвя от Камарата на архитектите, ще докара до напрежение. По думите й, процесът е трябвало да стартира още преди години, само че аминистрацията на Иван Портних не го е задвижила.

Варненският народен представител и сътрудника ѝ Ивайло Митковски оферират освободената постройка на Руското консулство във Варна да бъде превърната в библиотека.

„ Сградата е благосъстоятелност на външното ни министерство. В момента е празна и не се употребява след освобождението. Очакваме отговор от Мария Габриел дали постройката е нужна на Министерство на външните работи и дали ще бъде предоставена на Община Варна. Проектът за нова библиотека провокира спорни реакции, тъй като постройката е планувана да бъде върху една от дребното градинки в центъра на града. “

Стела Николова добави, че е имала среща със земеделския министър Кирил Вътев поради фермерските пазари, за които има възбрана поради заплаха от инфлуенца по птиците. Той я е уверил, че те ще бъдат отворени, само че при съблюдаване на всички хигиенични правила, като няма да се продават живи птици и яйца.

Целият диалог със Стела Николова е прикачен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР