Във Варна се правят ремонти на уличната мрежа предизборно. Три

...
Във Варна се правят ремонти на уличната мрежа предизборно. Три
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Варна от „Възраждане“: Предизборно се правят ремонти на уличната мрежа

„ Във Варна се вършат поправки на уличната мрежа предизборно. Три години и половина нищо не се направи и в този момент за половин година потеглиха да вършат към 90 улица по едно и също време “, сподели в предаването „ Лице в лице “ претендентът за кмет на Варна от „ Възраждане “ Коста Стоянов.

„ Аз съм строителен инженер с 18 години опит в общинска администрация. Бил изпълнителен шеф на локална инициативна група. Семеен съм с две деца. Роден съм във Варна, учил съм във Варна, пребивавам във Варна и отглеждам децата си във Варна “, показа се Стоянов.

„ Варненци се майтапят, че командният център на общината е изнесен в един хотел в центъра на града “, изясни той

„ Искам да трансформира метода на ръководство на Варна тъй като сега града не се ръководи по верния метод. В момента се ръководи в интерес на ръководещите, а ние ще променим този циничен модел и ще го създадем ръководство в интерес на жителите и жителите на Варна “, уточни той.

„ Цяла Варна знае, че кметът не върви на работа. Той не знае какви са проблемите на Варна. Няма приемен ден, хората не са го виждали. Поради тази причина той не знае какви са действителните проблеми на Варна “, сподели претендентът за кмет.

„ Кметът е дал ръководството на други хора и е кукла на конци, една марионетка на локални предприемачи, които обслужват единствено своите ползи, а не ползите на жителите. Кметът ни хае за проблемите на хората “, акцентира Стоянов.

Той даде образец с една от улиците в града, като уточни, че се асфалтира към този момент шест месеца в един от секторите. „ Тъкмо беше стартирано да се асфалтира и се случи ВиК повреда. Започнаха да копаят отначало. Ето това се случва във Варна, тъй като няма вярно обмисляне “, сподели той.

Работим за рейсове на водород, сподели той

Стоянов уточни, че в програмата му е заложено и да план за градския превоз. „ В момента рейсовете са извънредно незадоволителни във Варна. Трябва да са към 180 броя, с цел да обзет цялата мрежа, а сега са към 100-120 “, уточни той.

По думите му имало електрически рейсове, които повече от една година стоят на хранилище на градския превоз и изобщо не се употребяват.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР