Във остър конфликт в Народното събрание влязоха Цончо Ганев от

...
Във остър конфликт в Народното събрание влязоха Цончо Ганев от
Коментари Харесай

Цончо Ганев скочи бесен, Божанков му се подигра за гела и 5G

Във изострен спор в Народното събрание влязоха Цончо Ганев от “Възраждане ” и Явор Божанков от Политическа партия по време на дебата по Закона за отбрана от домашно принуждение. Депутатите се караха дълго, като в един миг Ганев потегли заплашително към съперника си, като му викаше. Председателят Росен Желязков се принуди да ги предложения да се схванат на открито.



Всичко стартира с остро изявление на Цвета Рангелова от “Възраждане ”, съгласно която законът защитавал ползите на Неправителствени организации, които щели да събират персоналните данни на доста българи безотговорно. Тя насочи ужасно доста рецензии към закона, като акцентира, че той на процедура няма да пази жертвите на домашно принуждение.



Съпартиецът ѝ Цончо Ганев укрепи напрежението, като заключи, че със закона ще стане допустимо да се лишават деца по донос. Той съобщи също, че има депутатка от групата на ПП-ДБ, която е подавала такива доноси.

В отговор Явор Божанков излезе на трибуната и сподели, че думите на Цончо Ганев са интрига като кемтрейлс и 5G.

“Най-накрая ще пристигна едно Неправителствени организации и ще ви отнеме тубата с гел ”, подигра се Божанков на клегата си, очевидно визирайки присъщата му прическа.



Цончо Ганев напряко побесня от думите и потегли заплашително към представителя на Политическа партия. До физически контакт обаче не се стигна.



От “Възраждане ” съумяха да влязат в конфрикт и с Има Такъв Народ и накараха Тошко Йорданов да вземе думата и да ги смъмри. От партията на Костадинов упрекнаха хората на Слави Трифонов, че се пробват да вкарат термини са общуване, който отваря път за узаконяване на еднополовите връзки. От Има Такъв Народ се възмутиха надълбоко от тази констатация.



“Баба и внуче, в случай че живеят дружно, не са ли в общуване? И в случай че внукът е гамен и тормози баба си, това не е ли домашно принуждение? ”, попита Тошко Йорданов. Той предизвести “Възраждане ” да не упражняват риториката си по отношение на Има Такъв Народ по този въпрос, тъй като тяхната консервативна позиция за фамилията е ясна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР