Във футбола от край време постоянно има спекулации около трансферните

...
Във футбола от край време постоянно има спекулации около трансферните
Коментари Харесай

Закачките между журналист и футболист

Във футбола от край време непрекъснато има спекулации към трансферните цели на дадени тимове. Или пък за бъдещето на някой футболист.
 Джеймс Милнър, Ливърпул и осмата поредна година, в която печели надпреварата по устойчивост
Когато на 36 си по-издръжлив от младите

Джеймс Милнър е машина

Понякога изтича достоверна информация за тези прехвърляния още преди да са оповестени публично. Но от време на време (даже много често) в пространството просто се хвърлят имена на играчи и тимове, с цел да се основават спекулации.

Е, през последните години един италиански състезателен публицист завоюва доверието на почитателите с инфомарциите и новините, които пуска. Фабрицио Романо е обсъждан като гуру, тъй като доста от прехвърлянията, за които приказва, се случват и на процедура.

This guy is incredible… even my wife didn’t know about Trabzonspor
— MAYA YOSHIDA (@MayaYoshida3)
Оказва се, че Романо е по-добър в работата си, в сравнение с сме очаквали (а евентуално и той самият). Фабрицио Романо написа в Twitter преди няколко дни, че японският футболист Мая Йошида ще е измежду новите попълнения на завърналия се в Бундеслигата Шалке 04.

thank you for the kind words, Maya… and tell your wife to follow me here of she wants Yoshida updates!

Here we go! Was a pleasure to have you in Italy and enjoy Schalke
— Fabrizio Romano
Освен това, той даде в допълнение информация, че Йошида е отхвърлил няколко други предложения, с цел да одобри тази на Шалке, в това число и от турския Трабзонспор. И това изненада доста японеца, който в отговор написа, че Фабрицио е в действителност необикновен.
 Карсън Пикет, женският народен тим по футбол на Съединени американски щати и достижението на футболистката с разлика в крайниците
Футболистката, която сподели, че няма невъзможни неща

Карсън Пикет е образец, че няма невъзможни неща

И призна, че даже брачната половинка му не е знаела за офертата от Трабзонспор. Италианският публицист продължи закачливата игра на думи в обществените мрежи, като благодари на Йошида за благите думи и го посъветва да накара жена си да го последва в Twiiter, с цел да научава повече за него, написа GOAL.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР