Във Франция за 77-и път беше открит фестивалът в Кан,

...
Във Франция за 77-и път беше открит фестивалът в Кан,
Коментари Харесай

Хюрем хипнотизира публиката: Турската актриса с приказна рокля на фестивала в Кан



Във Франция за 77-и път беше открит фестивалът в Кан, на който участваха доста изявени имена от света на киното.

Много имена към този момент минаха по аления килим на фестивала в Кан в брилянтни фешън комбинации, а измежду тях беше и известната турска актриса Мерием Узерли.


Марием, която се превъплъти в ролята на Хюрем в сериала " Сюлейман Великолепни ", нощес участва на премиерата на кино лентата " Второ деяние " и притегли вниманието с външния си тип, а мнозина спекулираха, че става въпрос за ботокс и сходни препарати за подмладяване.

Красивата актриса се появи на това ужасно събитие в рокля, избродирана с цветни мъниста, които са в ритъма на ориенталския жанр.


Мариам в рокля " Masion Novague " в сини и златни тонове, с огромен отвор на гърба, изглеждаше като излязла от най-романтичните приказки. Още нещо обаче се забелязваше и това е позицията на ръцете, които Мерджем държи на множеството фотоси - по стомах.


Феновете изтълкуваха този ход като желанието на актрисата да намекне за положителната вест, само че към този момент това са единствено спекулации.

Дали това е инцидентна поза, прикрито обръщение или актрисата съзнателно е желала да заинтригува публиката, към момента не е ясно.

Харесвате ли нейната фешън композиция?



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР