Във Франция скандалът около носителя на Златна топка Карим Бензема

...
Във Франция скандалът около носителя на Златна топка Карим Бензема
Коментари Харесай

Тъмни облаци надвиснаха над главата на Бензема, скандалът във Франция се разраства

Във Франция абсурдът към носителя на " Златна топка " Карим Бензема се разраства след неговата обществена поддръжка за Палестина. Той стана обект на остри рецензии, в това число от вътрешния министър на страната Жералд Дарманен, който го упрекна във връзки с терористична организация.

Екипът на спортиста изрично отхвърли той да има нещо общо с ислямистката организация " Мюсюлмански братя “. До изказването се стигна, откакто министърът на вътрешните работи на Франция разгласи, че Бензема е обвързван с Братството. Коментарът му докара до остра реакция във френския Сенат и управляващите предложиха да лишават поданството и " Златна топка “ на Бензема.

Министърът не даде спомагателни детайлности за съмненията си, само че съгласно представителят му, откогато футболистът е заживял в Саудитска Арабия, се следило: " постепенно изместване на позициите на Бензема към по-радикален ислям “.

Обвиненията идват в миг, когато напрежението във Франция е изключително изострено поради възбраната за осъществяване на пропалестински демонстрации и оповестената паника от най-висока степен за заплаха от тероризъм, предава NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР