Във Франция от днес влизат в сила по-строги ограничения за

...
Във Франция от днес влизат в сила по-строги ограничения за
Коментари Харесай

Франция въвежда по-строги ограничения за неваксинираните

Във Франция от през днешния ден влизат в действие по-строги ограничавания за неимунизираните против коронавирус. Хората, които не са имунизирани против ковид и които не са преболедували, няма да могат да посещават заведения за хранене, питейни заведения, културни обекти, спортни събития и да се возят на влакове на дълги дистанции, оповестява Българска телеграфна агенция.
Снимка: АП, списък
 
Новите ограничавания са свързани с въвеждането на имунизационен документ във Франция. За да имат достъп до публичния живот, хората ще би трябвало да показват този документ, с цел да потвърдят, че са били имунизирани или че са преболедували, като негативните проби за ковид към този момент няма да са задоволителни.
 
По-строгите ограничавания предизвикаха публичен спор във Франция, като френският Конституционен съвет постанови, че рестрикциите следва да останат в действие единствено до момента в който това е нужно от позиция на битката с пандемията. Френските управляващи се надяват, че рестриктивните мерки ще допринесат за понижаване на разпространяването на ковид.
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР