Във Франция има издадена заповед за арест на дъщеря на

...
Във Франция има издадена заповед за арест на дъщеря на
Коментари Харесай

Франция е издала заповед за арест на дъщерята на саудитския крал

Във Франция има издадена заповед за арест на щерка на саудитския крал, обвинена, че е наредила на собствен бодигард да удари служащ , извършващ ремонтни действия в жилището ѝ в Париж. Това заяви през днешния ден информиран източник, представен от Агенция Франс Прес.

Заповедта за арест на Хусат бин Салман е била издадена още в края на декември от парижки арбитър, прецизира източникът в удостоверение на информация, разгласена от седмичника „ Поан “.

През септември 2016 година служащ пристигнал да извърши ремонтна активност в жилището на принцесата на бул. „ Фош “, в един от първокласните квартали на френската столица. Според неговия роман той снимал обекта, за чиято корекция е била нужна неговата интервенция. Хусат бин Салман обаче го обвинила, че снима, с цел да продаде фотосите на медиите и наредила на бодигарда си да го удари, твърди той.

Работникът споделя, че са му били нанесени удари по тялото и по-конкретно по лицето и че е бил унизен . Бодигардът го предиздвикал да коленичи и да целуне краката на принцесата . Било му разрешено да напусне жилището чак след няколко часа без инструментите си, които му били иззети.

На бодигарда са били повдигнати обвинявания по случая на 1 октомври 2016 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР