Във Франция е въведено максималното трето ниво на плана за

...
Във Франция е въведено максималното трето ниво на плана за
Коментари Харесай

МВнР: Опасност от атентати, максимално трето ниво на плана за борба с тероризма във Франция

Във Франция е въведено оптималното трето равнище на проекта за битка с тероризма „ Вижипират “ поради възможна заплаха от атентати, оповестяват от Министерството на външните работи (МВнР) на уеб страницата си.

Това планува нараснали ограничения за сигурност на територията на цялата страна на публични места и обекти на сериозната инфраструктура.

Министерство на външните работи предлага на българските жители, намиращи се и пътуващи за Френската република, да демонстрират нараснала зоркост при визити на публични места, всеобщи, спортни и културни събития, религиозни обекти, гари, летища, публичен превоз, търговски центрове, музеи, просветителни заведения и други застрашени обекти.

 enlightened При потребност от подпомагане, българските жители във Френската република могат да се свържат с българското дипломатическо посланичество в Париж на тел.:

+33 1 45 51 85 90 и дежурен телефон в извънработно време: 0033 /0/ 6 21 84 95 15, както и на адрес:[email protected]

 enlightened Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ":

+359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР