Във Формула 1 Валентино Роси от дете е фен на

...
Във Формула 1 Валентино Роси от дете е фен на
Коментари Харесай

Валентино Роси: 14 години без титла е ужасно дълъг период за легендарен отбор като Ferrari

Във Формула 1 Валентино Роси от дете е почитател на Ferrari и продължава да се вълнува от положението на най-обичания тим по света. През 2006 година седемкратният международен първенец в клас Moto GP направи сполучливи проби на пистата „ Рекадо Тормо “ и реализира време с едвам 0.7 секунди по-бавно от това на другия седемкратен международен първенец и водач на Ferrari по това време – Михаел Шумахер. Тогава Валентино бе покрай сключване на контракт с Ferrari, само че в последна сметка италианецът реши да продължи кариерата си на мотоциклетен водач, която продължава и до през днешния ден на 42-годишна възраст.

" Ferrari би трябвало да се поучи от това, което направиха предходната година от тима на Red Bull. Само те съумяха да се приближат до Mercedes. В Скудерия незабавно би трябвало да вдигнат равнището и да стартират да притискат Люис Хамилтън на пистата, другояче той или наследникът му ще продължат да печелят кой знае докога “, разяснява Валентино Роси.

" 14 години без купа е извънредно дълъг интервал за именит тим като Ferrari, зад който стои освен цяла Италия, само че и по-голямата част от почитателите по света. Много одобрявам Шарл Льоклер и имам вяра, че той е предстоящ първенец. Дано скоро получи опция да покаже цялостния си капацитет “, приключи великият италианец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР