Във фолк средите ври и купи от скандали. Интригите обаче

...
Във фолк средите ври и купи от скандали. Интригите обаче
Коментари Харесай

Ново 20! Галин моли за прошка Константин

Във фолк средите ври и купи от кавги. Интригите обаче са завладели и мощния пол, които в годините съумяваха да се крепят и да запазят положителния
звук.
Тийнидолът Галин и неговият застаряващ сътрудник Константин разрушиха напух и прахуляк този мит. Двамата се хванаха за гушете в устрема си да се потвърждават кой е първи.Коцето по този начин и не се помири, че най-сетне някой се появи и му открадна лидерската позиция измежду мъжете. Няколко опита за подливане на вода и Галин му разгласи война. Категорично отхвърляше да гостува в неговите нощни заведения, което прави усещане на почитателките му, които желаят да го виждат.

Наш кореспондент научи, че ледовете са почнали да се стопяват. Оказа се, че Галин доста харесал представянето на Константин в „ Като две капки вода “ и му се обадил да го поздрави. Използвал мотива да му се извини за реакцията преди години, когато отказал да пее в заведенията му. Казал му, че в случай че към момента има интерес към него като артист, може умерено да го включи в листата с гостуващи звезди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР