Във фолк бранша все още е честа практика изпълнителите да

...
Във фолк бранша все още е честа практика изпълнителите да
Коментари Харесай

Галена отказва тлъсти бакшиши

Във фолк сектора към момента е честа процедура изпълнителите да захлебват великодушни бакшиши от почитателите.

Затова не е необичайно в случай че видите Софи Маринова, Анелия, Преслава или която и да е друга от оборотните в чалгата да държи с изключение на микрофона и по няколко великодушни банкноти в юмрука си. Бакшишите варират от 50-100 лева, като не са и малко случаите, в които стигат до хилядарка-две според от опциите на феновете. Честа процедура е раздаването на бакшиши да се трансформира в съревнование сред тези предприемачи с прякорите, с цел да покажат великолепие и усещане измежду публиката.

Галена е една от певиците, които също не може да се оплаче от великодушните бонуси. В последно време обаче тя демонстрира горделивост и отхвърля всеки лев, който някой реши да й бутне до момента в който пее, написа HotNews.

" Все отново гради имидж на номер 1 в попфолка и би трябвало да държи състояние. Затова към този момент отхвърля да прибира бакшиши, без значение какви са банкнотите, които й подават. Галена е надрастнала интервалите, когато прибираше по кръчмите всеки лев, който й подадат против привет или поръчано парче, което да извърши. Положението на огромна звезда не й разрешава да се принизява и да тъпче бакшиши, както вършат доста други нейни колежки ", описват хора от средите.

Наскоро Галена имала присъединяване в централен софийски клуб, където почитателите забелязали, че тя отказала подадените й няколко стотака. " Размаха с пръст като отвод и продължи да си прави шоуто. Този, който искаше да й даде бакшиш остана доста сюрпризиран от реакцията й ", разясниха участвали на изявата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР