Във Флоренция се събраха лидери на крайнодесни партии от цяла

...
Във Флоренция се събраха лидери на крайнодесни партии от цяла
Коментари Харесай

Европа на правата, а не на съкращенията: В Италия се събраха лидери на крайнодесни формации

Във Флоренция се събраха водачи на крайнодесни партии от цяла Европа. Домакин бе италианският вицепремиер Матео Салвини, водач на " Лига " - една от партиите в държавното управление на Апенините. Събитието, означено като " Свобода за Европа! Работни места, сигурност, споделено възприятие ", имаше за цел да консолидира редиците на групата " Идентичност и народна власт " в Европейския парламент преди идващите европейски избори.

България бе показана от Костадин Костадинов, водач на " Възраждане ". Имаше и негови сътрудници от Белгия, Австрия, Чешката република и Нидерландия.

Днес представяме на италианците и на всички европейци една друга концепция за Европа: Европа на правата, вместо Европа на съкращенията.
Матео Салвини, вицепремиер на Италия
Ние сме придвижвания на демократична и патриотична опозиция в лицето на бюрократична конструкция, в лицето на случайната власт.
Марин льо Пен, някогашен ръководител на " Национален общ брой " Франция

По видеовръзка се включи и Герт Вилдерс, водач на Партията на свободата, който завоюва изборите в Нидерландия.

Той сподели, че всички от крайнодесния набор би трябвало да подсигуряват, че решенията, които засягат техните страни, се вземат от виновни политици, които ги познават най-добре.

Малка група стачкуващи, развяващи флагове на Европейски Съюз, издигнаха лозунги против крайната десница.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР