Във физическите магазини рисковете по време на кампании за намаления

...
Във физическите магазини рисковете по време на кампании за намаления
Коментари Харесай

Кои са най-честите нелоялни практики във физическите магазини при кампании за намаления

Във физическите магазини рисковете по време на акции за понижения са свързани най-много с друг вид нелоялни търговски практики, сподели Габриела Руменова от платформата „ Ние, потребителите “ в новия епизод на подкаста на БНР „ На всяка цена “.

„ Най-често срещаната нелоялна процедура в комерсиалната мрежа са изчерпаните наличия. Когато пазарим от онлайн магазин, можем да проверим дали тази стока към момента се предлага, до момента в който виждайки една листовка или реклама, която ни кани да отидем във физически магазин, с цел да си купим съответни артикули на избрани цени, ние може да останем неприятно сюрпризирани, че количествата към този момент са изчерпани.

Руменова изясни, че това е нелоялна процедура, тъй като при шумна реклама законът задължава търговеца да обезпечи доставката на стоките за интервала, за който е оповестил акцията. „ Ако не може, това е нелоялна процедура. Най-малкото, тъй като потребителят към този момент си е основал чувството, че ще си купи нещо, вложил е време и спомагателни средства, с цел да отиде до...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР