Във фитнеса на сочения за наркобос Златомир Иванов-Баретата е тренирал

...
Във фитнеса на сочения за наркобос Златомир Иванов-Баретата е тренирал
Коментари Харесай

Разкриха цялата истина за арестувания полицай от 7-мо РПУ! Тренирал при Златко Баретата…

Във фитнеса на посочения за наркобос Златомир Иванов-Баретата е упражнявал закопчаният служител на реда Александър Цонев от Седмо РПУ. Той основал личен тим по жиу жицу и граплинг и наел компрометираното помещение на посочения за наркобос номер 1 у нас. Доскоро въпросният фитнес на бул. ДЕвлоги и Христо ГеоргиевиУ се управляваше от брачната половинка на Златомир – Калина. Малко откакто Баретата бе прострелян пред Съдебната палата, фитнесът запустя и очевидно е бил предан чартърен на ченгето от Седмо и неговия съучастник.

Александър и сътрудника му Осман бяха арестувани в огромна акция на ГДБОП, откакто бяха разобличени. Според обвиняването в границите на година те са осигурявали чадър на дребни наркодилъри в „Студентски град“ и даже ги снабдявали с иззета дрога.
Ченгето Цонев било добре познато в региона. Посещавал постоянно фитнес залите, където се упражнявали бойни изкуства и събирал едри момчета под опеката си.

С юмруци и безочливо държание служителят на реда Александър Цонев безогледно си проправял път в нощния живот, като се хвалел наляво и надясно, че е безукорен войник, разкриха пред „България Днес“ негови познати.
Малко откакто почнал в полицията, се взел доста на съществено. Рязко се замогнал финансово, подкарал мерцедес и си наел първокласна квартира в тузарския квартал „Витоша“, за която плащал 1000 лв..

„Помня го доста добре. Не беше член на клуба по муай тай, само че идваше да тренира. Веднъж обаче искаше да влиза вътре в залата с външни обувки. Направих му учтиво забележка, само че той се държа безочливо. Пита ме коя съм аз, зная ли той кой е. Каза, че повече нямало да идва поради мен“, спомня си служителка на спортната зала в „Студентски град“, поискала да остане анонимна. Там Александър идвал на тренировки и се опитвал да се сближи с едрите мъжаги.

Подобна история ни описа и чиновник на различен клуб по жиу жицу. Александър се вясвал рядко на тренировки и никой не знаел, че в действителност е ченге. Тренирал няколко типа бойни спортове като ММА и граплинг и даже спечелил първи места в категория 100 кг. В последна сметка не съумял да отговори на упованията на треньорите си и основал личния си тим.
Въпросният фитнес, благосъстоятелност до неотдавна на Баретата, преди този момент се управляваше от различен злепоставен състезател – Гълъбин Боевски. Той бе хванат с кокаин в Бразилия, където даже не излежа присъдата си, тъй като бе опрощение от Дилма Русеф.
Във вторник профилираният съд остави в ареста Осман и Александър, които работили по съвършена скица. Те получавали по 2 бона от дребните дилъри в „Студентски“, с цел да не им вършат акции. В подмяна дилърите пласирали и тяхна дрога, след което им се отчитали.

При осъществените претърсвания в специфичен тайник в дома на единия от служителите на реда са открити разноцветни таблетки, разпределени в найлонови пликчета. Полеви тест посочил, че това са амфетамини. Двамата чиновници на Министерство на вътрешните работи развивали незаконната си активност извънредно деликатно. Комуникирали с ДподопечнитеУ си дилъри посредством интернет приложения и телефони, употребявани единствено за връзка посред им. С постановления на обвинител от профилираната прокуратура на двамата е натрапен арест за период до 72 часа. Във вторник в Специализирания углавен съд ще бъде импортирано искане за това да им бъде наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

До задържането им двамата работели в Седмо РПУ в столицата в отдела за противопоставяне на наркоразпространението. Служители на „Вътрешна сигурност“ почнали да ги наблюдават още през юли.

Разпитват подсъдим  за служителите на реда

Божидар Милев ще бъде разпитан като чиновник на Седмо, научи „България Днес“. Той бе арестуван през април предходната година дружно с различен служител на реда – Николай Апостолов. Двамата също са покровителствали дилъри, само че и са набирали такива. Предпочитали дами, които да могат да разнасят стоката из ДСтудентски градУ и да проституират.
Божидар Милев е на 24 години и даже си разреши да стреля против сътрудник от отряд „Кобра“. Той и аверът му Николай сега са подсъдими и се намират в Софийския затвор, до момента в който завърши делото.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР