Във филма са заснети невероятни кадри — как един от

...
Във филма са заснети невероятни кадри — как един от
Коментари Харесай

Тайните На Илюминатите Разкрити: Заради Този Филм Загиват Хора! Виж Уникалното Забранено Видео

Във кино лентата са снимани невероятни фрагменти — по какъв начин един от масоните признава, че обича Луцифер и че масоните са част от илюминатите.

Историята във кино лентата е за млад мъж, който влиза в братството на масоните, с цел да се издигне още веднъж в своята кариера. Той се издига в организацията и реализира скрит план с останалите членове, като дружно с евреите и англо-американските народи съумява да въвлече Франция да влезе във война против Германия.

Филмът е първият от поредицата събития, получили необятен публичен отзив и поради които илюминатите стартират да излизат от сянката си. Припомняме ви, че предходната година се появи скришен контракт, който раздруса целия свят и в който бяха заложени точките за създаване на новия международен ред. Той бе оповестен от някогашни представители на вътрешния кръг, които разкриха, че илюминатите го пазят с цената на живота си. След неговото издание последваха други разкрития, в това число и признанията на различен член на организацията, който да показа детайлности за ордена на илюминатите.

Вижте този филм, който съдържа още разкрития, по какъв начин е плануван новият международен ред:
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР