Във Филипините страдаща девойка се омъжи за мъртвец, съобщава CoconutsМакаджангданг.

...
Във Филипините страдаща девойка се омъжи за мъртвец, съобщава CoconutsМакаджангданг.
Коментари Харесай

Жена се омъжи за трупа на възлюбения си преди погребението му

Във Филипините страдаща госпожица се омъжи за труп, оповестява CoconutsМакаджангданг. " Церемонията " се организира в град Кауаян, провинция Исабела. 19-годишната Филипинка Зарин пристигнала на погребението на обичания си Джейк Антъни Макадангданг облечена с булчинска рокля.

Тя произнесла клетва на честност над тялото му и поставила халка на пръста си. Вторият пръстен Зарин сложила на ръката на младоженеца, тъй като пръстите му се втвърдили и не било допустимо да се постави с бижу върху тях.

Според филипинския Семеен кодекс, бракът не се смята за подписан, в случай че един от сътрудниците не е дал непринудено единодушие. За посмъртен брак в него не се загатва.

Нейната младоженец бил погубен предишния месец от предприемач на име Аарон Кристиан Рейес. Той се врязал с колата си в Макадангдангг и приятелите му, които карали мотоциклети. Преди това те се били скарали и били в бар. При случая, в допълнение към гибелта на младия мъж, потърпевши осем души.

Макадангданг приключил учебно заведение и търсел работа в чужбина. Той се срещал със Зарин от учебно заведение, а фамилията й го обичало доста и по тази причина разрешило необикновената гала.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР