Във фейсбук социологът Михаил Мирчев написа стихове посветени на актьора

...
Във фейсбук социологът Михаил Мирчев написа стихове посветени на актьора
Коментари Харесай

Социолог и журналист скочиха на Зуека: От звезда в киното отива като нещастен тротоарен художник

Във фейсбук социологът Михаил Мирчев написа стихове отдадени на артиста Васил Василев - Зуека и да напусне България. Публикуваме без редакторска интервенция:

Зуека бил избягал от България!!!

Оооо, знамение за удивление!

Бяга от личното си дело 25 години.

Бяга от тартора си...

И къде ще отиде? От звезда в киното отива

като трагичен тротоарен художник...

Все неща за удивление.

Прочетете мненията под поста.
 Преди да замине за чужбина: Ето какво показа Зуека за свободата, изкуството и политиката (ВИДЕО) Преди да замине за чужбина: Ето какво показа Зуека за свободата, изкуството и политиката (ВИДЕО)
Васил Василев-Зуека е роден на 30 април 1965 година в Сливен. Завършва НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов " в класа на проф. Илков през 1992 година В начал...

Хората реагират съответно

29 август 2021

Към стиховете социологът споделя и коментар по тематиката на журналиста Васил Жечев. Отново публикуваме без редакторска интервенция:

Четох го!

И освен това, за което се сещате и вие си мисля и аз, Слави е една дребна част от картинката, от чалга предишното на Зуека, от което той през днешния ден към този момент се гнуси и упреква обилно този вид хора, за неналичието на смяна у нас.
 Миролюба Бенатова: Зуека ме разплака Миролюба Бенатова: Зуека ме разплака
Публикуваме коментар на Миролюба Бенатова по отношение на новината, че Васил Василев - Зуека е напуснал България, която самият артист разгласи в и...

Промяна имаше и това беше тя, такава, каквато я бяха замислили тези, които въобще знаеха, че ще я има.

Другото са детски паники на някой, който рационализира държанието си, макар смътното му чувство, че от някъде ще изпълзи рано или късно простака и без грам почит към него ще каже: а га ги ядохте кифтетата, не ривахте, а?!

Какво друго да кажа пък аз, може би от една страна държанието му е ТЕЖКА реакция, против точно ТЕЖКИЯ балкански еснафин, идеално вписваш се в облика на неговия шеф, за който единствено облагата има смисъл, нищо че продуцира предаване, което сякаш го играе коректив на обществото. Амбициозно го играе освен това!

Колкото и да си лекомислен, и да изкушаваш другите в това да се възгордяват, сравнявайки се с теб, пък и даже да си на половина обаятелен, колкото е Зузу, няма по какъв начин да прикриеш тотално несъответстващото си държание и то в апогея на рецесията си на междинна възраст, която припомня и на мен за себе си с мелодията на Erik Satie - Gnossiennes, и то тъкмо в навечерието на рождения ми ден. Представете си!

Който художник или изкуствовед да попиташ обаче, ще ти каже, че картините на Зуека са цялостна покруса и в случай че те имат някаква стойност, то тя е пропорционална на наличието му на дребния екран. А си е отишъл от там, а са секнали продажбите, за които другояче по този начин самоуверено ни осведоми!
 Васил Василев-Зуека: Свободата ни е вятърна мелница, която гоним като Дон Кихот (ВИДЕО) Васил Василев-Зуека: Свободата ни е вятърна мелница, която гоним като Дон Кихот (ВИДЕО)
Васил Василев-Зуека разкри новото си амплоа на художник откакто показа първата си независима галерия. Това стана в изложба U PA...

Народната обич е супер непостоянна, изключително когато става дума за вял и недорасъл гений на рисувач, който в мегаломанията си на любим на всички, си е повярвал безпределно.

Дано, както споделя Зуека, жена му да почне бизнес, тъй като другояче изхода на тази случка ми е явен, още повече, че към този момент един път е имало подобен рецидив, когато избяга от Ку-ку, с цел да прави ИСТИНСКИ ТЕАТЪР КРЕДО, само че суетата и сребролюбието си споделиха думата, та и в този момент ми се чини, че следва ново бързо връщане в жанр " блудния наследник ", още веднъж под крилото на проскубания продуцент и нова порция угодливост пред тромавото му самомнение на мъдрец на Вселената.

ПС. И това всичко, нямаше да е толкоз тъжно и тъпо, в случай че не познавах Зуека около фотосите на кино лентата „ Пътуване към Йерусалим ”, когато прекарахме в една работна среда близо 40 дни.

Извън това, което написах одеве нагоре, усещането ми от него беше, че е супер хуманен и благ. И съчувствен!



Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР