Във фейсбук пост народният представител на ГЕРБ Маноил Манев написа:Господин

...
Във фейсбук пост народният представител на ГЕРБ Маноил Манев написа:Господин
Коментари Харесай

Маноил Манев: Излъгаха ли Бойко Рашков, Иван Демерджиев и техните екипи, че няма повишен мигрантски натиск на границата? Да!

Във фейсбук пост националният представител на ГЕРБ Маноил Манев написа:
" Господин министър на Министерство на вътрешните работи, господин основен секретар на Министерство на вътрешните работи, СПРЕТЕ да говорите!
 
Вече втори ден по всички вероятни и невъзможни медии чувам по какъв начин Министерство на вътрешните работи се пробва да откри ВИНОВЕН за личната си некомпетентност. Граничното съоръжение/оградата/ била отговорна?!Сигнализирахме политиците и обществото още в предходния парламент, че поради усвояването на едни 5 000 000 лева ще стигнете до тук.
 
Въпреки че виновникът за това безхаберие Бойко Рашков към този момент не е министър, наследникът му Иван Дерменджиев или не чу или не разбра, че Министерство на вътрешните работи не може и не му е работа да поддържа оградата на границата… 
 
В последните две години Рашков и Демерджиев се занимаваха с уволнение и назначение на комфортни и неуместни за тях чиновници на Министерство на вътрешните работи. Чегъртаха вместо да се заемат с по този начин належащото съоръжение на  полицаите по границата.
 
Не е нито толкоз скъпо, нито невероятно, просто би трябвало да разбираш потребностите на служителите на реда. Истината е, че в последните две години на ръководещите Министерство на вътрешните работи не им " дреме " за служителите на реда?! Излъгаха ли Бойко Рашков, Иван Демерджиев и техните екипи, че няма нараснал мигрантски напън на границата? Да.
 
Неведнъж ги предупредихме, че под сянката на миграцията се вихри контрабанда на оръжие и опиати. Затвориха си очите и за това. ⚠️Ако с тези пет милиона бяхте се погрижили най-малко за техническите средства по границата, нямаше ли да е по-лесно да се охранява живота и здравето на българските служители на реда и военни?
 
Въпросът е към Бойко Рашков и неговия правоприемник. ⁉️След дъжд качулка-решили, че ще раздават автомати и ще образоват чиновниците да боравят с тях. Ще ги обучите за седмица? Смешно, в случай че не беше трагично.
 
Ръководството на Министерство на вътрешните работи би трябвало да вдъхне убеденост на тези момчета и девойки, че когато пазят България са неприкосновени! Вместо това сега се пробват под паника да намерят ВИНОВЕН, друг от самите тях! ⚠️ Господин министър на Министерство на вътрешните работи, господин основен секретар на Министерство на вътрешните работи, СПРЕТЕ да говорите! Ако ви е останало най-малко малко достолепие, си подайте оставките!
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР