Във Фермата се очаква участниците да имат познания по история

...
Във Фермата се очаква участниците да имат познания по история
Коментари Харесай

Помните ли Златка и столиците? Във Фермата я удариха в зем...

Във " Фермата " се чака участниците да имат знания по история и география поради Алманаха, който всички сякаш четат и се приготвят за борбите. В снощния епизод обаче двама от мъжете подсетиха с липса на познания на плейметки като Златка Димитрова или Райкова, които са се излагали в ефира.

Яни и Калин чистосърдечно си признаха, че не знаят кой е Григор Вачков, нито пък Атанас Буров. Нещо повече-Яни изясни на дълго и необятно, че по време на Втората международна война цар Борис Трети е бил малко дете и не има вяра той да се е срещал с Бенито Мусолини. Явно пчеларят, който в действителност е историк и даже е работил като преподавател, бърка Борис и сина му Симеон. Зрителите не можаха да повярват на издънката.

" Голям позор, Яни даскал по история, цялостна излагация ", написа фен. " И двамата ме разочароваха. Единият не е чувал за Георги Марков, другият за Григор Вачков....А какво да чакаме от подрастващото потомство? ", пита друга.

" Какъв победител и двамата са смешници позор и срам ", възмущава се трета. " Потресаваща е неналичието на обща просвета и непознаването на православието от 80 % от хората.Затова не се удивлявам на фурия на който сме се докарали.Все допусках, че има празнини, само че тук ясно се видя, че тези 30 години,и освен, повлияни от лъжедемокрацията родиха кухи хора, за които е значимо само да потвърдят какъв брой мощни са физически и да " мачкат ", а не и да мислят, разсъждават и да знаят кои сме.Да не знаеш кой е Буров, да не знаеш кой е Георги Марков, въпреки всичко не си на 5 - 10 година възраст ", безапелационна е друга, написа Hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР