Ваучер в размер на 210 лева, но за поне 7-дневна

...
Ваучер в размер на 210 лева, но за поне 7-дневна
Коментари Харесай

НФСБ предлага ваучери от 210 лв за едноседмична почивка

Ваучер в размер на 210 лв., само че за най-малко 7-дневна отмора. Това оферират зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов и други депутати от НФСБ сред двете четения на закона за здравето, с който ограниченията против ковид да продължат да работят и след края на изключителното състояние.

Темата с ваучерите стана настояща през последния месец. Това се трансформира и в причина за следващо напрежение сред партиите в " Обединените патриоти ". В края на предишния месец Вътрешна македонска революционна организация упрекна НФСБ, че краде концепциите им за ваучери, тъй като партията на Каракачанов първа стартирала концепцията, като предложи ваучерите да са на стойност 100 лева Седмица по-късно ръководещите оповестиха, че кардинално са се разбрали страната да поеме част от почивката на българите, само че още не договорили детайлите. Бизнесът пък изиска ясни правила за ваучерите.

По информация на Mediapool се чака ръководещите да разискват до края на май каква тъкмо да е сумата на ваучерите, по какъв механизъм и на кого да се дават.

Сега обаче НФСБ предлага от ваучерите да могат да се възползват хора, които през най-малко 12 от последните 18 месеца са внасяли осигуровки във фонд " Пенсии “ и получават заплата, която е не по-голяма от 1349 лв., който е размерът на междинната брутна заплата за декември 2019 година. Предлагат ваучерите да важат освен за тази година, само че и за 2021 година.

Освен това партията предлага по 100 лева за всеки възпитаник за зелени учебни заведения, културни и спортни мероприятия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР