Вътрешното министерство казва, че много от тези вещества са невероятно

...
Вътрешното министерство казва, че много от тези вещества са невероятно
Коментари Харесай

Двадесетте лекарства, които правителството ще класифицира в клас А

Вътрешното министерство споделя, че доста от тези субстанции са необикновено рискови и имат сходни резултати като хероина и фентанила, което съставлява по-висок риск от инцидентно предозиране.

Опиоиди като хероин и фентанил се трансформират в морфин, когато навлязат в мозъка и предизвикват „ прилив “. Употребата на тези медикаменти забавя сърдечната функционалност и визира дишането, което може да бъде животозастрашаващо.

Смъртните случаи от опиоиди от дълго време са необятно публикуван проблем в международен мащаб, изключително в Съединени американски щати, където от 1999 година насам повече от 645 000 души са умряли от свръхдози, съгласно Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати.

Въпреки че няма настоящи доказателства, които да демонстрират, че тези субстанции са необятно публикувани в Обединеното кралство, има някои смъртни случаи, свързани с опиатите.

метонитазен - сходен на морфина, само че 10 пъти по-ефективен протонитазен - нов синтетичен опиоид на жълт прахуляк, нормално неправилно продаван като кетамин и три пъти п...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР