Вътрешният ни свят изразява духовната ни същност. За да намерим

...
Вътрешният ни свят изразява духовната ни същност. За да намерим
Коментари Харесай

Според зодията: Вътрешният свят на зодиакалните знаци

Вътрешният ни свят показва духовната ни същина. За да намерим мир и да живеем в синхрон със себе си, би трябвало да бъдем положителни – да се почитаме и да се грижим един за различен.  

Духовността и астрологията, обаче, също имат мощна връзка. Всяка зодия има собствен взор към света, своя философия и вярвания.

Погледът върху духовността на вашия зодиакален знак може да ви даде по-добро схващане за това, към какво сте склонни.

Хората, търсещи вътрешен мир, възприемат живота не като борба, която би трябвало да бъде извоювана, а като поредност от провокации и благоприятни условия напредък.

Именно потреблението на максимума от тези благоприятни условия и провокации е това, което оказва помощ на човек да пораства и да стане по-добър. Нека да разгледаме знаците на зодиака и да надникнем в техния вътрешен свят.

Овен

Овните нормално се славят със своя разум, само че това не значи, че нямат духовна страна. Тази страна обаче не е доста осезаема и те я практикуват посредством йога и медитация.

Овните са доста енергични и влагат доста старания, с цел да съумеят. Те обичат да вървят на туризъм, изключително в планината, да медитират, да научават тайните на живота и по този начин намират своя вътрешен мир.

Телец

Телецът е доста удобен, само че също обръща внимание на своята духовна страна. Това са доста благи хора, постоянно са подготвени да оказват помощ на другите. Правят всичко, с цел да реализиран триумф в това, в която имат вяра.

Телецът отделя доста време за взимане на решения и е податлив да обмисля последствията от своите дейности. Така той учи вътрешния си свят.

Близнаци

Близнаците имат огромни цели и са постоянно признателни за това, което към този момент имат. Те обичат да виждат светлата страна на живота. Дори нещата да не вървят по проект, хората от зодия Близнаци умеят да се учат от опита си.

Те не се извиняват за това кои са, а непрестанно се стремят към саморазвитие, отваряйки и опознавайки вътрешния си свят.

Рак

Раците са закоренели романтици и постоянно се влюбват в своите другари, сътрудник, работа и дребни наслади в живота. За тях любовта постоянно печели.

Въпреки че са мечтатели и са в контакт с духовното си Аз, те също са практични и се грижат добре за себе си и близките. Грижата за другите отваря вътрешния им свят.

Лъв

Лъвовете имат мощна духовна мощ. Те са благи с всички, не чакат нищо в подмяна. Обичат да виждат положителното в хората и обстановките и постоянно са оптимисти.

Те не се отдават на страха, тъй като считат, че това ще им попречи да израстват. Те обичат да вършат този свят по-добро място за живеене, което дефинира и техния вътрешен свят.

Дева

Девите обичат да схващат обяснението на всичко, което се случва. Техният интерес се крие в проучването на изкуство, философия, вяра и разнообразни духовни практики.

Те се концентрират върху това да създадат нещата по-добри за обществото, вместо да губят време в мисли за неща, които не могат да поправят. И това им оказва помощ да намерят вътрешен мир.

Везни

Везните осъзнават добре своята духовна страна. Те обичат да изследват доста разнообразни философии, хрумвания и религии. Отворени са за нови прекарвания. Въпреки че може да са от избрана вяра, това не им пречи да учат други религии. Не обичат да им се споделя какво да вършат и какво да мислят. Ученето отваря техния вътрешен свят.

Скорпион

Въпреки че Скорпионите наподобяват избухливи и буйни, те са извънредно чувствителни и имат богата нематериалност. Те имат вяра, че са дребна част от нещо по-голямо в живота.

Те имат доста мощна вътрешен глас и й се доверяват през множеството време. Следването на интуицията им им обезпечава вътрешен мир.

Стрелец

Стрелецът най-много копнее за вътрешен мир. Неговата задача в живота е да пътува по света и да способства доста за познанието на хората и подобряването на живота.

Някои от най-духовните черти на Стрелеца са вярата, идеализмът и честността. Това е вътрешният свят на Стрелеца.

Козирог

Козирозите избират да могат да пипат и виждат нещата, вместо просто сляпо да имат вяра, че те съществуват. Те избират да не допират духовната си страна през множеството време.

Това обаче не им пречи да бъдат мъдри и да признаят, че някои неща в живота просто не могат да бъдат обяснени. Осъзнавайки това, те намират вътрешния си мир.

Водолей

Водолеите са свободомислещи. Те могат да бъдат доста практични, само че също по този начин имат вяра в метафизичното създание. Те се люлеят напред-назад, мислейки за нещо и постоянно са отворени за нови практики и мисли.

Водолеите постоянно са подготвени да опитат нещо ново, откривайки в себе си и откривайки своя вътрешен свят.

Риби

Рибите постоянно са деликатни към дребните неща от живота, което ги прави доста духовни и жадни за вътрешен мир. Те нямат време за повърхностните неща на този материален свят.

Това, с което се прехранват или какъв брой пари вършат, не им пречи да поддържат връзка на по-дълбоко равнище.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР