Вътрешният министър Валентин Радев заяви пред журналисти, че МВР е

...
Вътрешният министър Валентин Радев заяви пред журналисти, че МВР е
Коментари Харесай

МВР за малко да хване Владимир Пелов, но ги изпреварили, твърди Валентин Радев

Вътрешният министър Валентин Радев съобщи пред публицисти, че Министерство на вътрешните работи е било на косъм да хване избягалия нарушител Владимир Пелов в Ботевград, само че ги изпреварили, съобщи БНР.

Той дефинира убийството на Пелов като малшанс.

Според Радев полицейските служби са били доста покрай разкриването на мястото, където избягалият пандизчия се е укривал.
Бегълците от пандиза са се крили седмици в апартамент в Ботевград (ОБЗОР) Бегълците са имали помагачи – снабдявани са с храна, телефони и всичко належащо
Вътрешният министър посочи, че информацията, която се тиражира в медиите е друга от тази, която му е била подадена от професионалното управление на ведомството.

„ Добре е, че избягалият пандизчия не е направил и други закононарушения, тъй като в жилището, в който се е укривал, са открити поеприпаси и взривни вещества”, разяснява Радев.

Радев посочи, че след привършване на вътрешната инспекция на Министерство на вътрешните работи ще стане ясно дали ще има уволнени или осъдени полицейски чиновници.
Бойко Борисов след убийството в Ботевград: Сутринта се накарах на Министерство на вътрешните работи Ще изчакаме министърът да се върне от чужбина, има доста какво да приказваме, сподели министър председателят
„ Критиките са безпощадни, одобрявам ги, само че стоя напълно зад екипа, който работи по случая си издирването на двамата затворници”, разяснява от своя страна основният комисар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Той посочи, че полицията разчита на интензивността на жителите, тъй като не може да бъде на всички места.

В същото време от ведомството се похвалиха, че единствено в Бургаска област ще бъдат командировани 757 служители на реда за летния сезон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР