Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков заяви, че реформата в

...
Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков заяви, че реформата в
Коментари Харесай

БТВ: Костадинов разкри, че Кирил Петков е търсил подкрепа от партията му за КПКОНПИ

Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков съобщи, че промяната в Антикорупционната комисия зависи напълно от дейностите на Народното събрание.

В същото време водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов разкри, че министър председателят в оставка Кирил Петков е търсил поддръжка от партията му за Бойко Рашков като ръководител на комисията, заяви бТВ.
 
„ Цитирам - в случай че вие подкрепим Бойко Рашков, ние ще подкрепим вашия човек за зам.-председател. Става дума за Бойко Атанасов. И аз му споделих на Петков, че в случай че има нещо, което мразя, е изразът мой човек, наш човек, ваш човек “, сподели Костадинов.

Рашков участва на празника на силовото ведомство, което през днешния ден отбелязва 143 години от основаването си с поднасяне на венци и цветя пред Паметника на Незнайния войник в столицата.

„ Да се надяваме, че Народното събрание ще прояви разсъдък и ще предприеме дейности по приемането на този закон, тъй като вие доста добре знаете, че този държавен орган, наименуван, не знам за какво, антикорупционен, няма управление. Не знам дали с това Народно събрание дава добър образец на българските жители “, съобщи Рашков.

Той регистрира високи резултати в работата на Министерство на вътрешните работи и награди чиновници от системата за техния професионализъм при осъществяване на служебния им дълг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР