Вътрешният министър Иван Демерджиев разкри, че ДНК тест е потвърдил

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев разкри, че ДНК тест е потвърдил
Коментари Харесай

Свещеник твърди: Ангел Христов е получил инфаркт от емоцията при срещата си с близките

Вътрешният министър Иван Демерджиев разкри, че ДНК тест е удостоверил , а на следващия ден ще бъде осъществена аутопсия , която да покаже повода за гибелта му. Констатирано е, че той не е влезнал у нас със собствен документ и че в случай че е употребил подобен не е бил същински. Не се изключва и опцията той да не е влезнал в България жив .

Към момента единствената сигурна информация е, че това е тялото на Христов. Министър Демерджиев добави, че околните му давали спорни сведения по кое време и по какъв начин е влезнал в страната. Данните за полет от Дубай не са доказани.

Тялото към този момент е в столицата и към този момент няма информация за насилствена гибел . По този мотив вътрешният министър сподели:

„ Разпоредил съм да се направи всичко належащо, с цел да се откри има ли някакво влияние, довело до гибелта на Ангел Христов. Ако няма влияние, каква е повода за гибелта. “

Съобщението за гибелта му е било направено в 08:00 часа сутринта на 3 юни , като има и публикуван смъртен акт.

Властите се пробват да схванат дали у нас се намира и Пламен Галев .

Пламен Галев. Снимка: Интерпол

По мотив изказванията, че Петьо Еврото е напуснал България дружно със фамилията си, министърът сподели: „ Тези данни не са безапелационни. По-скоро са оперативни данни, тъй че изследваме всички вероятни нахождения, и на този воин, ще го нарека. “

Същевременно Архиерейският наместник на Дупнишката духовна околия отец Георги Паликарски съобщи пред „ Българска национална телевизия “, че Христов се е завърнал от чужбина при фамилията си в Ресилово и е получил инфаркт в дома си поради страстта от срещата със своите близки. Той добави, че е схванал за гибелта му от фамилията му минути след 22:00 часа, когато са му се обадили, с цел да провеждат погребението . Той не знаел дали Христов се е прибирал и преди у нас, само че му бил пращал поздрави. Много постоянно Христов и Галев били правели дарения за църквата в Дупница, като даже самият Христов бил 3 мандата църковен настоятел преди да излязат присъдите им.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР