Вътрешният министър Иван Демерджиев коментира, че децата с този тип

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев коментира, че децата с този тип
Коментари Харесай

Може ли Сашко от Перник да е отвлечен?

Вътрешният министър Иван Демерджиев разяснява, че децата с този вид аутизъм са способни да търсят и намират храна, в това число и в гората

С намирането на Сашко от Перник завърши първата част от работата ни. Слава богу, детето е живо и крепко. В момента не можем да приказваме за похищение и няма данни, които да сочат за това. Но ще проверяваме всички условия по какъв начин се е стигнало до неговото изгубване. Това разгласи в Пловдив вътрешният министър Иван Демерджиев. 

12-годишното дете от Перник беше открито през вчерашния ден в труднодостъпна околност над радомирското село Червена могила.. Александър изчезна на 11 ноември при разходка в локалната планина Голо бърдо. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Министър Демерджиев моли към родителите да употребяват съвременни технологии с джипиеси, вградени в дрешките. 

" Нека бъдат деликатни. Сега приключи с положителен край това, което се случи, само че прекомерно е допустимо и противоположното да се случи някой ден ", сподели вътрешният министър. Демерджиев разяснява, че децата с този вид аутизъм са способни да търсят и намират храна, в това число и в гората, само че уточни, че ще бъдат изследвани събитията до безапелационния извод дали детето се е лутало в гората, държано е някъде или е било отвлечено.

Той участва на панихида в митрополитския храм " Св. Марина " за жертвите на пътя.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР