Вътрешният министър Иван Демерджиев даде брифинг по случая с намерената

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев даде брифинг по случая с намерената
Коментари Харесай

Иван Демерджиев за откритата в багажник убита жена: Търсила е помощ от неправителствена организация

Вътрешният министър Иван Демерджиев даде брифинг по случая с откритата в багажник убита 32-годишна жена в София.

" Тя е търсила помощ от неправителствена организация ", разгласи той. Официален сигнал до Министерство на вътрешните работи обаче не е подаван. По думите на министъра неприятната връзка сред институциите от време на време става причина за сходни нещастия, оповестява " Нова телевизия ".

Припомняме, че тялото на жертвата беше намерено в багажник на кола в столичния квартал „ Захарна фабрика ”. Заподозрян за гибелта ѝ е 34-годишен мъж, с който жертвата работила в мобилен оператор. Твърди се, че двамата са имали любовни връзки. По информация от източници на NOVA обвиненият не е издържал тест с полиграф. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че по случая е почнало досъдебно произвеждане. 

Темата разяснява на брифинг и основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров. „ От младата жена няма подаден сигнал към органите на Министерство на вътрешните работи. Споделила е опасенията си със свои близки ”, сподели той. Официален сигнал от нейни близки е постъпил едвам на 3 април. Жертвата не отишла на уречено място, с цел да вземе детето си и те се тормозили. След няколко часа обвиненият е арестуван. Гл. комисар Петър Тодоров посочи, че жертвата и похитителят са се познавали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР