Вътрешният министър е министър на България, не на ГЕРБ, каза

...
Вътрешният министър е министър на България, не на ГЕРБ, каза
Коментари Харесай

Вътрешният министър е министър на България, не на ГЕРБ, каза Борисов

Вътрешният министър е министър на България, не на ГЕРБ, сподели в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Чий е на електронното ръководство или чий е на спорта, където ги хванаха с маса пари ", попита Борисов. Вътрешният министър е министър на България. Аз не съм преговарял с него за министър, договаря господин Петков. За разлика от сътрудника Денков, не считаме, че министрите са партийни ", акцентира водачът на ГЕРБ..

" Можем да ви разкажем за дамския гамбид, за сицилианската отбрана. Готови сме с всичко, което дава шах.
Всеки ден запознат съм тях, че би трябвало да мълчиме, че би трябвало да оставиме Денков и Габриел да създадат оценка на министрите, да ни предложат това, което Народното събрание би трябвало да гласоподава, в случай че има ротация. В същото време не слизат от студиата, от изявленията. Не мога да схвана какво би трябвало да съблюдаваме. Освен това от тези изявленията виждам дано да ги назовем лъжи.

" Спортно министерство - десетки хиляди лв. рушвети. Колегата Денков ни споделя: сглобката даже малко ни стеснява опцията. Да, стеснява ви опцията, тъй като вместо десетки хиляди лв. рушвети, щяха да са стотици хиляди. В Министерството на електронното ръководство нямаше да са 500-600 млн., щяха да са няколко милиарда, най-вероятно. Ако това, че ние сме спрели тези неща е някакво свиване, аз по този начин го разбрах. И по тази причина език мой - зложелател мой ", сподели Борисов.

Той разяснява и дерогацията за " Лукойл ".

" През тези близо две години, милиарди отидоха от Путин от " Лукойл ". Левчето, което крадоха от вашите джобове, е реалност. Заради това те желаеха да си подават оставка ".

По думите му част от медиите са рисували апокалиптични сюжети, които не са се сбъднали.

" Рафинерията работи сега със 100% неруски нефт ", акцентира Бойко Борисов.

" ГЕРБ дава отговор за външно министерство в този момент и в случай че има корупция, ще си понесем отговорност. ГЕРБ няма нищо скрито ", уточни Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР