Вътрешният министър Бойко Рашков заяви, че вече се е срещнал

...
Вътрешният министър Бойко Рашков заяви, че вече се е срещнал
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Вече се срещнах с обвиняемия за милионите от Хемус и чух имена

Вътрешният министър Бойко Рашков съобщи, че към този момент се е срещнал с обвинявания за пране на пари от автомагистрала " Хемус " Борислав Колев. По-рано през днешния ден братът на Колев - Иво сподели пред медиите, че Борислав желае среща с Рашков и основния прокурор Иван Гешев.
Още по темата
Вътрешният министър сподели, че от Колев е чул някои разяснения, а проверяващите - прокуратурата и ГДБОП ще се заемат.

" Да не изпреварваме прокуратурата и чиновниците на ГДБОП, които през днешния ден ще имат много работа с обвинения ", разяснява Бойко Рашков и добави, че не е сюрпризиран от това, което е споделил Колев.

" Би могло да се чака да има малко по-ускорено развиване в следствието и да се стигне по-бързо до истината ", разясни той и разгласи, че Колев е разкрил и имена.

Вътрешният министър посочи, че разпитът на обвинения ще бъде извършен в Градската прокуратура.

Не знам за какво по този начин са решили сътрудниците от прокуратурата. Явно по този начин ще им бъде по-удобно. Очакват да бъде в състояние, в което да получи закани, досега няма такива. Имената, които чух, не са обществено известни на този стадий, ще станат, откакто следствието напредне, сподели още Рашков.

Според него обвиненият за източването най-вероятно не е крайният адресат на парите, източени при градежа на автомагистралата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР