Вътрешният министър Бойко Рашков е разпоредил на директорите на Областните

...
Вътрешният министър Бойко Рашков е разпоредил на директорите на Областните
Коментари Харесай

След убийството в Антон: Рашков нареди проверки в страната за местни авторитети като братя Петрови

Вътрешният министър Бойко Рашков е разпоредил на шефовете на Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи в цялата страна да извършат инспекция и да открият дали има сходни на братя Петрови " престижи ", които тормозят хората в дребни обитаеми места. Заповедта идва след убийството на 28-годишния овчар в софийското село Антон, за което са арестувани двамата братя - локални арендатори.

При установяването на сходни случаи, е разпоредено да се рапортува на професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, съобщи Българска национална телевизия.

Междувременно окръжният прокурор на София Наталия Николова заяви за " По света и у нас ", че през днешния ден по обяд ще изискат от Софийския областен съд установяване на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " за братята Дончо и Красимир Петрови от село Антон.

Двамата са арестувани и с обвинявания за убийството на 28-годишния Иван Доганов. Проверява се цялостният бизнес на арендаторите.

" По света и у нас " научи от свои източници в Министерство на вътрешните работи, че е открит и вторият овчар, който се търсеше. Той е бил пребит и се е укривал, с цел да не бъде погубен.

Хора от селото са му помагали и са му носили храна и вода, с цел да оцелее.

Вчера, измежду като е схванал, че братя Петрови са арестувани и за полицейската акция в региона, мъжът е събрал храброст и е споделил на един от съселяните си да уведоми полицията за местонахождението му.

Вторият овчар твърди, че е бил пребит от Дончо и Красимир Петрови и е дал показания пред проверяващите.

Полицейското наличие в с. Антон продължава да бъде засилено.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР