Вътрешният министър Бойко Рашков е изпратил вчера следобед (14 февруари

...
Вътрешният министър Бойко Рашков е изпратил вчера следобед (14 февруари
Коментари Харесай

Бойко Рашков изпратил на Иван Гешев доклад за Барселонагейт

Вътрешният министър Бойко Рашков е изпратил през вчерашния ден следобяд (14 февруари 2022 г.) отчета по случая, станал по-известен, на основния прокурор Иван Гешев.

Информацията е на Нова телевизия, която се базира на свои източници.
 Барселонагейт - пране на пари или медийна димка
Барселонагейт - пране на пари или медийна димка

Около някогашния министър председател ставало все по-напечено

В понеделник стана ясно, че испанските управляващи ревизират от български политици. Това сочи отчетът, получен от Министерство на вътрешните работи на 2 февруари . В 22 страници испанските управляващи приказват за български обществени персони, разказани са и разнообразни транзакции.

Става дума за абсурда, прочут у нас като " къщата в Барселон а ". Испанските управляващи позволяват, че сумата от 5-те милиона евро, с които тя е била закупена от българи, може да е обвързвана " с недекларирани средства от висши чиновници на българското държавно управление ", " в това число тогавашният министър председател Бойко Борисов ", се твърди в документите.

Премиерът Кирил Петков през вчерашния ден съобщи в телевизионно присъединяване, че знае, че измежду приложеното от испанските управляващи дело има фотоси на експремиера Борисов, на което от ГЕРБ излязоха с мигновено опровергаване, а Борисов.

, като Борисов разяснява и когато. До този миг е ясно, че българските проверяващи чакаха информация от испанските управляващи, като даже един път отхвърлиха да са спирали следствието.
 Прокуратурата отхвърля да е спряла инспекцията на парцела в Барселона
Прокуратурата отхвърля да е спряла инспекцията на парцела в Барселона

Уверението им е подбудено от журналистически материал
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР