Вътрешният министър Бойко Рашков да подаде оставка незабавно, а правителството

...
Вътрешният министър Бойко Рашков да подаде оставка незабавно, а правителството
Коментари Харесай

Иван Сотиров: Незабавна оставка на Бойко Рашков, за да не осъмнем със знака Z по вратите си

Вътрешният министър Бойко Рашков да подаде оставка неотложно, а държавното управление и Народното събрание да вземат ограничения против радикализираните поддръжиници на Кремъл, с цел да се опази гражданският мир. Това написа във Фейсбукдепутатът от два предходни Народното събрание Иван Сотиров по отношение на противообществените прояви на партия „ Възраждане “ и безмълвното съучастничество на полицията.

„ Докато през вчерашния ден водачите на партиите на “Промяната” се бореха в Народното събрание да избавят позорния си съюз с БКП-то на Нинова, под предводителството на Копейкин и със съдействието на Бойко Рашков, фашизоидни банди от путинисти бяха окупирали центъра на София и безнаказано атакуваха съгласувани с общината цивилен митинги и малтретираха спокойно протестиращи жители. В медиите и обществените мрежи е цялостно с фрагменти на които са снимани лица, които брутално нарушават конституционното право на кротичък митинг и нито едно от тях не е арестувано. Вчера в центъра на София аз се чуствах, като евреин в Берлин при започване на 30-те години на предишния век. “ – написа Сотиров в профила си във Facebook.

„ Трябва неотложно да се изиска оставката на Бойко Рашков и Правителството и Народното събрание да вземат ограничения, преди да осъмнем със знака Z на вратите на тези, които са против режима в Кремъл! Лидерите на партиите, които се снишават и мълчат съучастнически по този въпрос не са нито европейски, нито демократични, а елементарни кремълски марионетки, посредством които Москва е окупирала България! “ – споделя още той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР