Вътрешните съмнения и несигурности могат да бъдат прикрити, но само

...
Вътрешните съмнения и несигурности могат да бъдат прикрити, но само
Коментари Харесай

3 издайнически поведения, типични за най-несигурните мъже

Вътрешните подозрения и несигурности могат да бъдат прикрити, само че единствено на повърхността. Дори огромното его се пропуква, когато се следят избрани поведенчески модели. Вижте 3 издайнически държания, типични за най-несигурните мъже.

Ако желаете да бъдете в действителност задоволени и да се чувствате обичани във връзката си, би трябвало деликатно да изберете индивида до себе си. Някои мъже носят в себе си цялостен куп вътрешни несигурности, поради което в никакъв случай няма да бъдете същински щастливи с тях. Всъщност колкото по-бързо съумеете да „ засечете “ избрани притеснителни модели на държание, толкоз по-добре за вас. Колкото и да харесвате даден мъж, в случай че той се държи даже по един от следните способи, то връзката ви няма по какъв начин да продължи:
Обвинява ви за всичко неправилно в връзките
Думите могат да бъдат доста нараняващи и в действителност да доведат до отрицателни последствия за здравето. Неслучайно в последните години не приказва доста освен за физическото принуждение, само че и за прочувственото такова – което постоянно остава още по-скрито. Мъжете, които имат дълбоки несигурности, са склонни в никакъв случай да не поемат виновността и отговорността за личните си дейности. Във връзка с подобен мъж вие ще бъдете постоянно упреквани за всичко. Проекциите са извънредно постоянно срещани в сходни връзки. Ако имате съмнения, че се намирате в сходна връзка, най-хубавото, което можете да извършите, е да погледнете по-голямата картина и да вземете независимо мнение от непряк човек. Обикновено, в случай че обвиняването е продължавало дълго време, вие самите стартирате да се съмнявате в себе си, поемайки от ден на ден и повече обвинявания.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР