Вътрешната проверка по случая със застреляния племенни на Гала е

...
Вътрешната проверка по случая със застреляния племенни на Гала е
Коментари Харесай

Полицаят, застрелял племенника на Гала отново е на работа

Вътрешната инспекция по случая със убития племенни на Гала е завършила. Полицаят, който стреля против 23-годишния Георги Пенев, се е върнал на работа. Офицер Нейтън Скривен беше в заплатен отпуск, до момента в който течеше инспекцията, оповестяват международните медии, представени от Пик.

``
реклама

Пенев беше убит при случай във Фредония, Съединени американски щати. Според полицията младият мъж се бил барикадирал в банята на втория етаж на къщата. Полицай и пожарникар се пробвали да го измъкнат оттова. После излязъл и подгонил чиновниците на реда с нож в ръка. На алеята пред къщата той приклещил Скривен. Според формалната информация служителят на реда му извикал да спре, само че след неподчинението му стрелял при самозащита и умъртвил младежа.

Самото следствие на прокуратурата към момента не е завършило, само че се чака това да стане скоро.

“Разследването е във финалната си фаза ”, сподели районният прокурор Патрик Суонсън. Той изясни, че към момента чакат резултатите от аутопсията на Пенев и от токсикологичния разбор. Властите подозират, че дрога е повода за необяснимото държание на българина.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР