Вътрешната опозиция в БСП загуби, Националният съвет на БСП реши

...
Вътрешната опозиция в БСП загуби, Националният съвет на БСП реши
Коментари Харесай

Опозицията в БСП загуби: Конгресът няма да променя устава за избор на лидер

Вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия загуби, Националният съвет на Българска социалистическа партия реши на идния партиен конгрес да не се разискват промени в устава за избор на водач.
 Нинова: 79 ще се подпишем за инспекция на автомагистралите, елате ни извадете от Народното събрание  Опозицията на Нинова в Българска социалистическа партия се брои на решителен пленум  Българска социалистическа партия се събира на тежък пленум, оферират Нинова да води евролистата
Националният съвет на Българска социалистическа партия одобри предлагането на Изпълнителното бюро на партията за осъществяване на конгрес на 26 януари 2019 година, в зала 3 на НДК, заяви пресцентърът на партията.

Одобреният дневен ред е: България и Европа през днешния ден. Визия за утрешния ден. Задачите на Българска социалистическа партия - политически отчет на ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия, Обсъждане и проемане на плана " Визия за България ", Отчет за активността на членовете на Европейския парламент, определени с листата на Коалиция за България, през мандат 2014 - 2019 година и Приемане на предизборна платформа за присъединяване на Българска социалистическа партия в изборите за Европейски парламент през 2019 г. 

На пленума през днешния ден основаването на медиен пул и тактика за развиването на в. Дума ще е последна точка в дневния ред. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР