Вътрешна сигурност и ДАНС работят активно по служители на МВР,

...
Вътрешна сигурност и ДАНС работят активно по служители на МВР,
Коментари Харесай

Демерджиев: Има полицаи, замесени в трафика на мигранти

„ Вътрешна сигурност и ДАНС работят интензивно по чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са забъркани в трафика на мигранти. Ще има рокади, ще има и хора, за които ще има наказателни ограничения “, сподели вътрешният министър Иван Демерджиев, който е на посещаване по границата с Турция дружно с министъра на защитата Димитър Стоянов.

Днес ще има среща на зам. вътрешния министър на Турция с шефове на дирекции в Министерство на вътрешните работи, с цел да се уплътни зоната откъм тяхна страна, където се събират доста бежанци.

„ Минават най-често със стълби и за минути преодоляват оградата “, сподели Демерджиев. Той уточни, че мигрантският напън леко понижава и го изясни с ограниченията, които взема Министерство на вътрешните работи. Над 500 души са върнати от границата за последното денонощие.

„ Събрахме информация за трафикантите, цяла седмица ги респектираме. Дейността им е мощно затруднена “, сподели той. Припомни, че в основната дирекция на гранична полиция има нов шеф, както и нов екип.

„ Пътищата по границата са в доста неприятно положение. Ще бъдат ремонтирани благодарение на горското стопанство “, съобщи той.

„ Над 500 души от армията ще се включат в защитата на границата до седмица. Те са командировани от цялата страна. Патрулите ни са взаимни с Гранична полиция, които познават региона “, сподели Димитър Стоянов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР