Вътрешен човек съобщи, че руските въоръжени сили са идентифицирали главните

...
Вътрешен човек съобщи, че руските въоръжени сили са идентифицирали главните
Коментари Харесай

Операция Ликвидация: Започва ликвидацията на главните командири на ВСУ на Курския фронт

Вътрешен човек заяви, че съветските въоръжени сили са разпознали основните командири на въоръжените сили на Украйна на Курския фронт. Очаква се скоро да стартира интервенция по " Ликвидация ".

Руските въоръжени сили са разпознали всички основни командири на въоръжените сили на Украйна, ситуирани в региона на Курск. Очаква се главните военни водачи да бъдат приети за законни цели, след което да стартира интервенцията по „ разпродажба “.

Според  вътрешни източници , главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Александър Сирски е в течение и по тази причина неговите заместници не рискуват да идват на Курския фронт, страхувайки се, че може да не се върнат. В същото време други военни водачи постоянно посещават обитаемоте места в региона на Курск, следени от украинските въоръжени сили.

В тази връзка съветските военни започнаха дейна работа по идентифицирането им. Ако бъде дадена съответната заповед, армията е подготвена да стартира тяхното заличаване. Инсайдери акцентират, че тази работа се прави за възстановяване на сигурността и успеваемостта на интервенциите в тази област.

Засега тази информация не е доказана по никакъв метод, само че това би било естествена стъпка на Генералния щаб.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23531Соня Момчилова: Това, което се задава, е доста ужасно! Ние сме на път да изгубим страната си!Алтернативен Поглед7110Соня Момчилова(бивш ръководител на СЕМ) за свободата на словото без цензура и за отровената медийна средаАлтернативен Поглед14366Проф. Нако Стефанов: Ние сме очевидци на полуразпад на държавността и на българския духАлтернативен Поглед33676Магдалена Ташева: Плащаме 10 пъти по-скъп ток от Финландия, само че те не изнасят както ние за УкрайнаАлтернативен Поглед88079Магдалена Ташева за нещастието с водачите: Какви са тези гърмежи на борда на самолета преди да падне?Алтернативен Поглед874434Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед226367Георги Марков: Тройната коалиция на светофара в Източна Германия ще има позорните 10% на локалните избориАлтернативен Поглед190344Проф. Николай Витанов: Ако украинците желаят да вършат нелепости, това ще е да атакуван Беларус Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР