Васко Кръпката ще изнесе концерт в Украйна днес. Това съобщи

...
Васко Кръпката ще изнесе концерт в Украйна днес. Това съобщи
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Ще свиря в Киев! Вярвам в чудеса - Фидел гушна букета, след като Ролинг Стоунс забиха в Куба

Васко Кръпката ще изнесе концерт в Украйна през днешния ден. Това заяви музикантът в своя Фейсбук профил. Той посочи, че е " по покана на една интернационална филантропична задача, с българско присъединяване “.

По думите му в Киев  " с българската част на тази задача ще посрещнем 1-ви март, като предвестител на пролетта и вярата за скорошна победа над болшевишкия, пропит с кръв мракобес “.

Вижте какво написа Кръпката:

" От както чух Beatles и Rolling Stones съм в Еврозоната. Щастлив съм, че днешна България още веднъж е част от европейската цивилизация, каквато е била преди алените кхмери да налазят нашите земи! Сега естествено поддържам историческата всеотдайност на Украйна да се откъсне от съветизацията. Понякога ми пишат " като си толкоз за Украйна отивай там да се биеш " … и сходни заяжданици от хора, на които отколе моята ясна антиболшевишка, антивоенна и прочие позиция е бодил в робските им души.

Да, постоянно ще оказвам помощ с музика и с цялата си душа да сме с колкото може по-високо вдигнати глави. Да сме свободни и да отстояваме свободата, която е извоювана с доста старания. Днес отпътувам за Украйна, по покана на една интернационална филантропична задача, с българско присъединяване, където с китара в ръка ще се опитам да повдигна духа на хората, които работят там за мир и победа на положителното против злото.

Ще посвиря в Киев, където с българската част на тази задача ще посрещнем 1-ви март, като предвестител на пролетта и вярата за скорошна победа над болшевишкия пропит с кръв мракобес!… пък знае ли човек The Rolling Stones свириха в Куба и Фидел гушна букета… кой знае… имам вяра в чудеса… “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР