Василий Ломаченко и Девин Хейни говориха пред медиите на последната

...
Василий Ломаченко и Девин Хейни говориха пред медиите на последната
Коментари Харесай

Ломаченко за битката с Хейни: Това е последният ми шанс да бъда неоспорим шампион

Василий Ломаченко и Девин Хейни приказваха пред медиите на последната публична конференция преди борбата им този уикенд. Двамата ще премерят сили за поясите на четири федерации в лека категория, а двукратният олимпийски първенец вижда това като негов финален късмет в преследването на позицията на безспорен първенец в категорията.

“Подготовката ми беше доста тежка. Както постоянно. Този път имах още повече мотивация, тъй като знам, че това е последният ми късмет да бъда безспорен първенец. Затова се трудех крепко всяка подготовка ”, съобщи Лома преди борбата с непобедения Хейни, която ще се състои в неделя заран, 21.05.

Украинецът прибавя, че прави оценка уменията на Хейни и го вижда като боксьор на високо равнище, само че той е боксьорът с повече опит и точно това прави срещата забавна. Лома е считан за новобранец в борбата съгласно букмейкърите, само че той изрично съобщи, че това не го интересува.

За разлика от предходни негови изявленията, 24-годишният Хейни този път се изрече ласкаво за Лома.

“Свалям му шапка, че ще се бие с мен. Уважавам решението му, че беше на фронта в борба за страната му, а в този момент ще стъпи в кръга против мен. Ще създадем шоу! Фокусиран съм напълно върху Лома и това да печеля борбата ”, съобщи боксьорът от Мемфис.
 Хейни се закани на Ломаченко: Ще го унижа! Хейни се закани на Ломаченко: Ще го унижа!
Ето я и цялата конференция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР