Васил Василев-Зуека стяга куфарите и заминава да живее в слънчева

...
Васил Василев-Зуека стяга куфарите и заминава да живее в слънчева
Коментари Харесай

Зуека бяга в Испания

Васил Василев-Зуека стяга куфарите и отпътува да живее в слънчева Испания, разбра HotArena .

Водещият ще остане там до септември и към този момент си е наел къща като към момента провежда пътуването си. Самият той удостовери информацията. " Заминавам със фамилията си на дълга лятна почивка. Да речем, в Испания. Най-важното е да си отдъхнем добре. Едва по-късно бих могъл да хвана четката и да рисувам, към този момент мисля единствено за отмора ", съобщи Зуека пред Галерия. 

Според наши източници обаче надареният артист ще изследва и опцията на място да остане да работи и да живее в страната на Сервантес с жена си - режисьорката Анна Вичева и наследник а им - седемгодишният Стефан. Затова и продуцентът Маги Халваджиян интензивно търси различен водещ на " Маскираният артист " на мястото на Зуека при положение, че артистът реши да остане в странство. Хитовото шоу ще има трети сезон през есента, като предходната година негови водещи бяха Геро и Зуека. 

Освен като артист и водещ, комикът към този момент се е осъществил и като художник, въпреки да дефинира себе си като фен. Той подреди първата си авторска галерия живопис през май. Картините му бяха разпродадени единствено за пет дни. Карините му с Дон Кихотовци се радват на голям триумф измежду неговите другари и измежду публиката в обществените мрежи. Нищо чудно Зуека да се надява да грабне публиката в Испания с картините си и да остане да твори там. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР