Васил Василев - Зуека се завръща в България за първи

...
Васил Василев - Зуека се завръща в България за първи
Коментари Харесай

Зуека се прибира за сефте откакто емигрира

Васил Василев - Зуека се завръща в България за първи път откогато емигрира със фамилията си. Актьорът обаче няма желание да пуска корени тук, а единствено минава, с цел да ни зарадва с последните произведения от новото си занятие - изобразителното изкуство.

Зуека ще забележим на 17 март, когато той ще открие галерия с картините си във Варна. Тя носи името „ Моите герои “ и показва 22 от неговите цветни произведения. “Идваме си за първи път, откогато емигрирахме”, сподели артистът, който ще дойде в компанията на фамилията си. „ Аз рисувам театрални картини, тъй като през целия си живот съм правил няколко неща: спектакъл, кино и телевизия. Просто променям театралните средства с багра, с друго художествено средство, с цел да изразя същата концепция “, споделя Зуека.

Иначе комикът надалеч не е споделил довиждане на актьорската активност. Нея той интензивно продължава да практикува и към този момент има няколко плана напред в бъдещето.

В момента той е във Англия с Влади Априлов, където показват спектакъла си „ Ние, българите “. А при започване на април двамата ще играят пред родната аудитория в Чикаго. Пиесата е изпълнена с голям брой скечове, осмиващи парадоксите в нрава на българската нация, за които в действителност няма рационално пояснение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР