Васил Василев - Зуека се премести да живее в Испания

...
Васил Василев - Зуека се премести да живее в Испания
Коментари Харесай

Зуека се завръща в Бригада нов дом по БТВ

Васил Василев - Зуека се реалокира да живее в Испания и сякаш за малко се опита да не помни за малкия екран и театралния си облик. Но това му предпочитание не продължи дълго и реши да я появи при конкуренцията в bTV, а не в медията, в която се изявяваше преди преселването си в чужбина, съобщи Блиц. 

Това е още един удар на bTV по конкуренцията, откакто им сви една огромна част от известните лица. Сега появяването на Зуека сигурно ще има огромен отзив. 

Популярният водещ и артист ще се включи във видео връзка в " Бригада нов дом ", където ще бъде изненада на фамилията, което ще взе участие в епизода. 

Неразривната и прочувствена връзка сред татко и щерка е в центъра на новия епизод на " Бригада Нов дом ".  Людмил е уединен баща-чудо, който отглежда 10-годишната си щерка Василена благодарение на бабата на детето.

Здравословни аргументи постановат отдръпването на майката на лъчезарното момиченце от живота й, а Людмил е героят, който влиза в ролята както на татко, по този начин и на майка.

Невероятният му дух, резистентност и мощ ще вдъхновят бригадата и Мария Силвестър да вложат цялата си сила в реновирането на техния дом. На помощ майсторите ще повикат не какъв да е, а дребните принцеси в живота им - техните дъщери и племеннички, които ще оставят своя отпечатък в историята на Людмил и Василена. Съседите от квартала също ще станат съпричастни с идеята на предаването и положителното въодушевление по време на ремонта посредством всевъзможни жестове - от лакомства до персонални концерти.

Освен тях, като доброволци в довършителните действия по обекта ще се включат и мотористите от съдружие " Да дарим усмивка ".

" Заедно можем повече. Всеки един човек би трябвало да " заразява " различен с положително ", сърдечно ще съобщи създателят доктор Асен Цеков.

А до момента в който майсторите работят старателно, водещата Мария Силвестър ще направи запаметяваща се изненада на дребната Василена. Самият Васил Василев - Зуека ще й даде скъпи препоръки за това по какъв начин да извърши фантазията си да стане добър художник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР