Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков ще блеснат напролет в ефира

...
Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков ще блеснат напролет в ефира
Коментари Харесай

Разкрития в Nova! Ето каква ще е съдбата на Зуека и Рачков

Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков ще блеснат през пролетта в ефира на Нова телевизия едно от най-забавните шоута по малкия екран - " Като две капки вода ". Това оповестиха публично от медията.

Двамата надарени артисти още веднъж ще са водещи на предаването, както и до момента, а неговият старт ще е в ранната пролет. Тогава потеглят и доста от продукциите за новия тв сезон. В шоуто известни хора се пробват да имитират известни артисти, което неведнъж поражда комични обстановки.

„ Седми сезон на „ Като две капки вода “ ще покаже за следващ път неповторимия гений на участниците и ще даде опция на някои от тях да разкрият неподозирана страна пред публиката. Освен несравнимо развлечение за осемте звезди, шоуто им предлага и опцията да разпрострат своя капацитет и прикрит гений “, разяснява екипът на паметното шоу.

В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с облиците на Бутона на шанса, а в края на всяко предаване спечелилият ще има опция да подари своята премия за определена от него идея. Кои ще са те – следва да разберем.

Победители в шестте сезона на шоуто са Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова и Славин Славчев, а измежду участниците се подреждат Филип Аврамов, Азис, Орлин Павлов, Герасим Георгиев - Геро, Десислава, Поли Генова, Башар Рахал, Златка, Иван Юруков, Константин, Гери Никол и доста други обичани български звезди.

От доста време насам " Капките " са част от пролетната стратегия на Нова телевизия, само че тази година тяхното завръщане се трансформира в вест поради тежки договаряния на продуцентите братята Магърдич и Джуди Халваджиян.

Впрочем те към момента договарят и към този момент не е ясно дали " Господари на ефира " ще се излъчва въобще. Последното издание на настоящото хумористично шоу беше на 31 декември, когато изтече и договорът му с медията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР