Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков са влетели по

...
Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков са влетели по
Коментари Харесай

Войната между bTV и Нова телевизия пак се разгаря, вкарват Зуека и Рачков по спешност в...

Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков са влетели по неотложност в актьорския състав на най-новия сериал, който Нова тв снима. Историята е за пишман служители на реда и ще бъде цялостна с до болежка изтъркани физиономии, небрежно събрани и ангажирани в последния миг с единствената цел да крадат рейтинг от bTV, шушукат осведомени, написа в. " Уикенд ". Не е нужно да се гледа готовият сериал, с цел да стане ясно, че " Полицаите от края на града ", който ще тръгне по Нова тв от Нова година, е скърпен небрежно. Достатъчно е единствено да се огледа състава от актьори, с цел да стане ясно, че е събран от най-близките кръгове на Магърдич Халваджиян. който явно не е имал време за обсъждане и асортимент кого да предложения. Фактът, че е взел всички водещи от " Господари на ефира ", самичък по себе си приказва, че се наложило на пожар да се звъни на тези, които държи в позиция " Готови " и очакване да каже " Старт! ".

Герасим Георгиев - Гери, Румен Угрински и Милица Гладнишка са абонирани за всички планове на Халваджиян и новият сериал не прави изключение. Специалното присъединяване на Зуека и Рачков пък е гвоздеят на програмата, който занапред дава да се разбере, че на фена ще му бъде препоръчано нещо като " Пълна лудница ", единствено, че героите ще бъдеат униформени. Все още не е публично оповестено, само че се чака Албена Михова да се причисли към екипа и с нея картинката ще стане в действителност като в " Пълна лудница " и " Господари на ефира ".

Стефания Колева, която към този момент е подписала с продукцията, скоро не е била на екран и ще стои относително забавно, само че единственото в действителност автентично решение е изборът на Кристиян Милатинов, който досега се е изявявал главно като манекен. Той евентуално доста бързо ще се трансформира в секс знак, стига " Полицаите " да се задържат в ефира задоволително дълго, с цел да го запомнят зрителките.

Защо се прави всичко това? bTV разгласи, че от Нова година пуска собствен сериал, който снима от години, само че се не се взема решение да излъчи. Конкуренцията, която изначало не беше оповестила желание да залага на нещо автентично още при започване на 2018-а, незабавно се взе в ръце и реши да отвърне на удара. Първо разсрочи излъчването на 4-тия сезон на " Откраднат живот ", с цел да продължи и след Нова година, а в този момент се презапасява, залагайки на евтина комедия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР